Ennen ei ollut paremmin ja tulevaisuuskin tuntuu joskus olevan myöhässä – Willie And The Goodsouls esittelee kolmannen albuminsa ensisinglen

https://youtu.be/MenpBbyH8q4

"Universaali hitti", totesi tuottaja Hannu Leidén Future-singleä työstäessä.

Grammers-yhtyeestäkin tutun Ville Vesalaisen yhden miehen projektista bändiksi kasvanut Willie And The Goodsouls julkaisee kolmannen levynsä keväällä. Nyt käsillä on sen ensimmäinen singlelohkaisu Future, jonka tuottaja Hannu Leidénin totesi jo työstövaiheessa olevan ”universaali hitti”. Katso yläpuolelta englantilaisen Slade Takala-Lameyn tuottama musiikkivideo.

”Rock ja tämä bändi on aina tuottanut hyvää fiilistä meille ja ympärilleen ja jos hyvän fiiliksen rock-biisi ei ole loppusoinnuiltaan ja sanomaltaan toiveikas, niin wtf? Bändi ja tuotannon Leidén ja Eero Kaukomies tekivät parhaat mahdolliset olosuhteet sävelelle ja tarinalle Sonic Pump Studiolla, huipentuen Jaakko Viitalähteen masteriin”, Vesalainen kiittelee.

”Kun saa etäisyyttä omaan musaan, kuulee, että tällaista ei olisi ehkä syntynyt ilman huomattavia määriä Sam Cookea ja Rolling Stonesia. No, keltainen tele kaulassa heilumisessa isojen asioiden äärellä isoilla soinnuilla ja toiveikkaalla klangilla on aina ollut ilmaisuvoimainen kanava. Taiteemme syntyy sen vuoksi, että meistä tuntuu hyvältä soittaa yhdessä ja se saatiin tallennattua tälle videollekin.”