Ensiesitys: The Blanko tarjoaa sähköistä halua

The Blankon kauan odotettu albumi on vihdoin saanut julkaisupäivän. Ensiesityksessä uusi video.
2.11.2018 08:51

Sähäkkä alternative rock -trio The Blanko julkaisee maaliskuussa uuden pitkäsoittonsa – ja on jo aikakin, sillä väliä edeltäjäänsä tulee peräti kuusi vuotta! Viime helmikuussa saatiin kuulla Addiction-single ja nyt olisi vihdoin luvassa lisää uutta herkkua. Tänään julkaistun Electric Desire -singlen video saa ensiesityksensä nyt Soundin netissä!

Yhtyeen kitaristi-laulaja Pauli Hauta-aho (tuttu myös Apulannan keikkakitaristina) kommentoi kappaletta mystisesti:

”Mitä kaikkea itselleen uskollinen ihminen voikaan saavuttaa”

Energioiden aistiminen on ihmiselle ominainen ja tarkoituksenmukainen piirre. Me tiedetään aina enemmän, kuin tiedämmekään tietävämme. Vaikka ihminen on verhoiltu yhteiskunnan taitavasti luomiin erilaisiin kerroksiin, tapahtuu meissä aika ajoin välähdyksiä, jotka kumpuavat sieltä syvältä jostain, itsestä – totuudesta. Se on voimaannuttavaa, primitiivistä ja mielenkiintoista. Voimaantumisen tunne on usein vahvassa roolissa onnistumisille ja kaikenlaiselle eteenpäin menemiselle. Mitä keinoja sen tavoittamiseksi onkaan? Ja mitä kaikkea itselleen uskollinen ihminen voikaan saavuttaa?

Maaliskuussa ilmestyvää albumia yhtye on tuottanut Jonas Olssonin ja Kane Kasper Heinosen kanssa. Electric Desire -videon on ohjannut Touko Helanen.

The Blankohan on kaikkein sähköisimmillään lavalla, joten ottakaapa tuosta päivämäärät muistiin. Tänään Tampereella!

2.11. Jack The Rooster, Tampere
8.12. Rock House Kulma, Kajaani
9.12. 45 Special, Oulu
21.12. Torvi, Lahti
22.12. On The Rocks, Helsinki

Lisää luettavaa