Ensinäyttö: Alakuloista asiaa yksinäisyydestä – Of Wildin musiikki henkii Twin Peaksin tunnelmia

26.4.2022 14:18

Jenni Salmisen ja Katja Tolosen muodostama Of Wild julkaisi helmikuussa debyyttisinglensä, ja nyt tähän kappaleeseen on tehty myös musiikkivideo. Videoteos saa ensinäyttönsä tänään Soundin verkkosivuilla, joten katso ylempää, millaisen teokset Salminen, Tolonen ja ohjaaja Kristian Karvinen ovat tehneet.

Videokappale Lonely on nimensä mukaisesti haikea ja surullinen laulu yksinäisyydestä. Miksi välimatkat toisinaan kasvavat liian suuriksi ja etäännymme toisistamme, yhtye kysyy tiedotteessa. Ohjaaja Karvinen puolestaan mainitsee videon myötäilevän kokoonpanon 1990-lukulaista estetiikkaa: ”Video harhailee nykyihmisen kanssa mutkikkailla poluilla, merkityksellisyyttä etsien. Valitettavan usein sen ajatellaan löytyvän eskapismista ja hedonismista, vaikka usein se olisikin aivan silmiemme edessä”, Karvinen kertoo.

Salminen ja Tolonen ovat soittaneet aikaisemmin The Wrecking Queens- ja The Lieblings -yhtyeissä. Of Wild edustaa soundinsa puolesta varsin erilaista tyyliä kuin edellä mainitut orkesterit: poissa ovat rämisevät kitarat, tilalla Julee Cruise -henkinen unipop. Of Wildin Facebook-kanava löytyy täältä ja Instagram-sivu täältä.

Lisää luettavaa