Ensinäyttö: Annika H:n Love Records tekee kunniaa Gösta Sundqvistin laulujen naishahmoille – ”Ihmiset tarvitsevat tarinoita rakkaudesta erityisesti tässä ajassa”

6.6.2024 07:45

Indie pop -artisti Annika H julkaisee huomenna perjantaina Love Records -ep:n, joka käsittää neljä kaunista ja koskettavaa rakkauden sävyttämää pop-kappaletta niin sitoutumisen pelosta, sen oikean löytämisestä aikuisiällä kuin varattuun ihmiseen rakastumisestakin.

”Ennen ajattelin, että maailmassa on niin paljon rakkaustarinoita, että niistä en ainakaan kirjoita. Nyt koen, että ihmiset tarvitsevat tarinoita rakkaudesta erityisesti tässä ajassa. Lauluni on esimerkiksi rohkaissut kuulijaa lähtemään kulissiavioliitosta”, Annika H kommentoi.

Soundissa saa nyt ensiesityksensä ep:n nimikappaleelle tehty video. Kappale, jolla vierailee The Voice of Finland -ohjelmastakin tuttu trubaduuri Tenho Olavi, on kunnianosoitus Leevi and the Leavings -yhtyeen lauluista tutuille naishahmoille ja erityisenä inspiraation lähteenä on ollut Mitä kuuluu, Marja-Leena? -singlen b-puolelta löytyvä Rakas Annika.

”Lähdimme leikkimään ajatuksella, että kertosäkeessä voisi kysyä Rakas Annika -kirjeen kirjoittajalta, että kaipaako hän Annikan lisäksi yhä Kyllikkiä, tanssivaa Amaliaa ja taivaassa rokkaavaa Rudya tai vastaako Marja-Leena vielä puheluihin. Love Records on ennen kaikkea lempeä kohtaaminen menneisyyden ihmissuhteiden kanssa.”

Lisää luettavaa