Esimerkillistä toimintaa: Trivium-nokkamies keskeytti keikan auttaakseen fania – Jo toinen vastaava tapaus viikon sisään

Matt Heafy on aina valppaana. Hyvä!
13.6.2023 09:03

Metallibändi Triviumin keikalla Arizonan Tempessä 9.6. koettiin dramaattisia hetkiä, kun laulaja-kitaristi Matt Heafy havaitsi erään todella huonovointisen fanin ja päätti toimia. Heafy jakoi Twitterissä videon (jonka voit katsoa tuosta alapuolelta), jossa nähdään, miten tämä keskeyttää biisin, käskee järjestäjiä laittamaan valot päälle saliin ja ohjeistaa muuta yleisöä tekemään tietä ensiaputiimille.

Vain kaksi päivää aiemmin Heafy kirjaimellisesti hyppäsi erään toisen fanin avuksi, kun yhtyeen keikalla Dallasissa 7.6. eräs yleisön päällä surffannut fani oli vaarassa tippua pää edellä aidan ja lavan väliseen tilaan. Koska eturivin järjestyksenvalvojat eivät olleet lähellä, Heafy ei aikaillut toimia vaan heitti kitaran pois ja syöksyi ottamaan fanista koppia ennen kuin tämä taittaa niskansa. Tästäkin välikohtauksesta Heafy jakoi videopätkää sosiaalisessa mediassa ja sen löydät artikkelin lopusta.

Esimerkillistä valpautta ja toimintaa Heafyltä, hyvä!

Lisää luettavaa