Ex-Van Halen -basisti toivoo yhtyeen jäsenten hautaavan sotakirveensä ja palaavan yhteen: ”Haluan päästä hautaan onnellisena miehenä”

Michael Anthony haluaisi lähteä tien päälle kera Van Halenin veljesten sekä Sammy Hagarin ja David Lee Rothin.
26.6.2017 17:11

Planet Rock raportoi entisen Van Halen -basisti Michael Anthonyn todenneen tuoreessa The News-Heraldille myöntämässään haastattelussa, että aika alkaisi olla kypsä vanhojen kaunojen unohtamiseksi.

”Noh, osaksi tietysti siksi, että nämä kaikki muutkin bändit tekevät niin nykyisin ja tietenkin Van Halenin fanien vuoksi”, mies toteaa.

”Se olisi tietynlainen ympyrän sulkeutuminen. En ole varma. Kaikki bändissä ovat vielä suhteellisen terveitä ja elossa. Se on jo jotain. Ja Sammy [Hagar] on ottanut asian usein esiin omissa haastatteluissaan. Hän olisi avoin kiertueelle Daven [Lee Roth] kanssa.”

Kun Anthonylle huomautettiin Hagarin ja Rothin pulmallisissa merkeissä sujuneesta vuoden 2002 yhteiskiertueesta, mies toteaa draamaa olleen jo riittävästi yhden bändin tarpeisiin.

”Se kiertue alkoi harmonisissa merkeissä, mutta ei päättynyt aivan samalla tavalla. Soitin Sammyn vieraana osalla noista keikoista ja se aiheutti ehkä hieman närää. Tässä vaiheessa olen kuitenkin päässyt jo henkilökohtaisesti yli kaikesta draamasta jota näistä asioista saattaa syntyä. Haluan lähteä tien päälle, soittaa musiikkia ja pitää hauskaa. Haluan päästä hautaan onnellisena miehenä.”

Lisää luettavaa