Foo Fighters -muusikot käyttävät bändin taukoa hyödykseen – Kitaristi Chris Shiflett julkaisee sooloalbumin

Kun Dave Grohl on pitänyt luovaa taukoa Foo Fightersista, ovat bändin muut muusikot käyttäneet ajan hyödyksi omien sooloprojektiensa parissa. Rumpali Taylor Hawkinsin lisäksi myös kitaristi Chris Shiflett julkaisee keväällä oman levyn.

14. huhtikuuta julkaistava West Coast Town on Shiflettin kolmas soololevy. Edellisellä albumillaan All Hat And No Cattle (2013) Shiflett tulkitsi honky-tonk kappaleita, West Coast Townin ensisinglellä puolestaan mennään syvällä kantri- ja americanavaikutteissa.

– Tein kappaleen, jossa kerroin, miltä tuntui kasvaa Santa Barbarassa 70- ja 80-luvulla. Demoversiossa oli täysin erilainen groove, mutta [tuottaja Dave] Cobb käänsi biisin päälaelleen ja vei sen pidemmälle länteen, enemmän kalifornialaiseksi. Olen iloinen, että hän teki niin, Shiflett kertoi Rolling Stone -lehdelle.

Shiflett kiertää Amerikan länsirannikkoa loppukeväällä, kunnes Foo Fighters aktivoituu jälleen keikkailemaan kesäfestareille. Suomessa yhtye nähdään kesäkuussa Rock The Beach -festivaaleilla. Ja onpahan huhuja liikkunut myös uuden studioalbumin suhteenkin.