Heviveteraaniyhtyeen rumpalin syöpä remissiossa – ”Olin niin onnellinen että paskoin melkein housuuni!”

Stet Howland

Stet Howland sai syöpälääkäreiltään puhtaat paperit.

W.A.S.P.-yhtyeessä vaikuttanut ja viime vuonna Metal Churchin vakituiseksi rumpaliksi pestattu Stet Howland on pitkään taistellut aggressiivista syöpää vastaan. Lokakuussa aloitettu kemoterapia on kuitenkin purrut hyvin: Howlandin syöpä on virallisesti remissiossa eikä hänen kropastaan löydy näkyviä merkkejä syövästä.

Howland kertoi uutisesta sosiaalisen median välityksellä ja oli lääkärien diagnoosista luonnollisesti enemmän kuin innoissaan:

”Olin niin onnellinen että paskoin melkein housuuni! On varmaan sanomattakin selvää, että talossani itkettiin paljon onnen kyyneleitä. Haluan kiittää kaikkia, jotka olette antaneet rakkautta ja tukea minulle ja perheelleni. Jokainen viesti, puhelu, lahjoitus jne. on merkinnyt todella paljon ja olen enemmän kuin kiitollinen”, Howland riemuitsee.

”Menetin elämästäni kuusi kuukautta ja jokaisen karvan kehostani taudille, joka yleensä koituu ihmisten kohtaloksi. Sairauden myötä tulleet talousvaikeudet tulevat seuraamaan minua jonkun aikaa, mutta se on pieni hinta siitä, että olen yhä elossa. Ihan vitun sama vaikka olenkin nyt velkaa tuhansia dollareita, se on lahja siihen toiseen vaihtoehtoon (eli kuolemaan) verrattuna.”