Heavy metal -veteraaniyhtyeen rumpalin mysteerisairaus selvisi – Stet Howlandilla diagnosoitu aggressiivinen syöpä

57-vuotiaan rumpalin toipumisennuste on kuitenkin hyvä.

Stet Howland

Entinen W.A.S.P.-rumpali, viime kesänä heavy metal -veteraaniyhtye Metal Churchin vakituiseksi jäseneksi kiinnitetty Stet Howland on ollut useita viikkoja sairaalahoidossa tuntemattoman sairauden vuoksi. Nyt lääkärit ovat viimein diagnosoineet Howlandin, 57, sairastavan Non-Hodgkinin lymfoomaa eli imusolmukesyöpää. Asiasta uutisoi Bravewords-sivusto.

”Maallikkotermein sanottuna se on eräs syövän muoto veressäni. Ja vaikka se onkin hyvin aggressiivinen muoto, sen paranemisennuste on 80 prosenttia ja minä olen onnekseni yksi niistä onnekkaista, joka tohtoreiden mukaan saa potkittua tämän paskan ulos kokonaan! Vointini on parantunut lähes kuolleesta melko vahvaksi jo viikon hoitojakson jälkeen. Rankka hoito ei ole ollut millään tavalla mukavaa, mutta jos se saa minut takaisin perheeni luokse ja palaamaan rutiineihin, on se sen arvoista”, Howland tiedottaa terveydentilastaan.

”Kotiudun sairaalasta ensi viikolla ja palaan Vegasiin, jossa aloitan uuden Metal Church -levyn äänitykset täynnä sellaista tarmoa ja kiitollisuutta, jota en ole luultavasti koskaan aiemmin kokenut elämäni aikana. Metal Churchin kalenteri vuoden 2018 osalta alkaa jo täyttyä kovaa vauhtia ja tulen potkimaan perseitä jokaisella keikalla!”

”Haluan julkisesti kiittää Heidi-rakastani, joka on pitänyt teidät ajan tasalla parhaan kykynsä mukaan, ottaen huomioon miten vähän tietoa hänellä on ollut saatavilla. Olen myös ällikällä lyöty kaikesta siitä rakkaudesta ja positiivisuudesta, jota olen saanut osakseni perheeltäni, ystäviltäni sekä faneilta ympäri maailman. Sellaisetkin ihmiset, joista en kuvitellut koskaan enää kuulevani, ovat olleet yhteydessä – vanhat ystävät kouluajoilta ja muista elämänvaiheista ovat osoittaneet tukensa. Rakkauden määrä on ollut vähintäänkin ylitsevuotavaa. Olen tuntenut oloni todella surkeaksi pitkin vuotta, nyt tiedän siihen viimein syyn.”