Huhuja: Ghost rekrytoi bändiin naisjäsenen, eikä ihan ketä tahansa soittajaa!

Uuden Popestar-ep:n julkaissut Ghost on kuuluisa siitä, ettei kukaan oikeastaan tiedä, keitä yhtyeessä soittaa. Johtohahmo Papa Emerituksen henkilöllisyydestä on olemassa melko valistuneita veikkauksia, mutta nimettömien ”ghoulien” kansoittama taustabändi on yhtä kysymysmerkkiä. Ei siitä ole pitkään, kun jotkut yhdistivät Dave Grohlinkin bändiin (tokkopa oli totta nyt kuitenkaan).

Popestarin myötä soitetuilla keikoilla ovat yhtyeet kannattajat alkaneet kuiskia, että orkesterin basistiksi on liittynyt vaihteeksi nainen. Metalsucks-blogi ja Blabbermouth pistävät roimasti vettä huhumyllyyn heittämällä pöydälle villin veikkauksen siitä, mikä uuden jäsenen siviilihenkilöllisyys on.

Näyttää nimittäin siltä, että jenkkikiertueella orkesterissa soittaa… White Zombiesta tuttu Sean Yseult! Tämähän olisi mitä parhain uutinen, sillä Yseult on kaikin puolin rautainen muusikko, jonka bassolinjat Astro-Creep 2000:lla edelleen hivelevät korvia.

Alla livevideota tuoreen Square Hammer -kappaleen esityksestä parin päivän takaa, siinä basisti vilahtaa useammankin sekunnin ajan: