Huhut väittävät Van Halenin jatkavan uudella kitaristilla – Wolfgang Van Halen hermostui

26.10.2020 09:17

Voiko Van Halenia olla olemassa ilman Eddietä? Kysymys tuntuu aika absurdilta – yhtye kuitenkin henkilöityi aina nimeään myötä sen kitarasankariin –, mutta sellaista huhua on näkynyt viime aikoina sosiaalisessa mediassa. Suomessakin on kiertänyt kuvakaappaus yksityisen Facebook-ryhmän viestistä, jossa spekuloidaan, että bändi olisi kokoamassa rivejään kitaristinsa kuoleman jälkeen.

Viestissä väitetään, että Van Halen palaisi lavalle kokoonpanolla Sammy Hagar (laulu), Michael Anthony (basso), Alex Van Halen (rummut) ja Wolfgang Van Halen (kitara). Viestin mukaan Eddie olisi ”antanut siunauksensa” projektille ennen kuolemaansa.

Eddie Van Halenin poika Wolfgang kuitenkin toteaa Twitter-tilillään, että puheet bändiviritelmästä ovat silkkaa potaskaa. Hän ei vaikuta ilahtuneen moisesta huhumyllystä.

”Tämä on vain paskamainen valhe, jolla joku yrittää hyödyntää tätä kaameaa tilannetta. Pyydän, lopettakaa tämä. Kaikki, jotka levittävät tätä soopaa eivät pelkästään aiheuta harmia faneille vaan myös minulle ja perheelleni”, Wolfgang kirjoittaa. Katso miehen alkuperäinen twiitti alapuolelta.

Eli sen pituinen se. Van Halen levätköön rauhassa.

Lisää luettavaa