Indierockista kosmiseen poppiin – Modern Sky Festival tuo pohjoismaiset ja aasialaiset artistit yhteen

Tavoitteena vuosittainen showcase-tapahtuma maiden ajankohtaisimmille artisteille
13.8.2015 13:48

Kiinalainen levy-yhtiö ja festivaalijärjestäjä Modern Sky tuo kansainvälisen festivaalinsa nyt myös Eurooppaan. 24:ssä kaupungissa Kiinassa sekä New Yorkissa ja Seattlessa järjestettävä festivaali juhlitaan Helsingin Telakkarannassa 28.-29. elokuuta.

Modern Sky Festivalin tavoitteena on luoda vuosittainen showcase-tapahtuma, jossa pohjoismaiset ja aasialaiset artistit pääsevät framille. Esiintyjälistalla onkin koko joukko lupaavia vientiartisteja, kuten ruotsalainen Kate Boy, tanskalaiset Lust For Youth, Communions ja Lower. Aasialaisten artistien joukosta löytyy muun muassa autotune-räppäri Thaiboy Digital, kurdisävelmiä kosmiseen poppiin yhdistelevä Zhala ja kiinalainen indierock-trio Hedgehog.

Kotimaisista artisteista festivaaleilla nähdään Jaakko Eino Kalevi, Ronya, Noah Kin ja Teksti-TV 666.

Modern Sky Festival on muutakin kuin vain musiikkifestivaali. Sen ohjelmasta löytyy myös sarjakuvia, mediataidetta, elokuvaa. Mukana on myös Sami Yaffan kehuttu Sound Tracker -ohjelma.

Festivaalin teema New Nordic meets New Asia näkyy niin artistikattauksessa kuin festivaalin yleisilmeessä. Festivaalialueella voi nauttia katuruokaa Szechuanin ja Shanganhain tapaan, pohjoismaisella twistillä.

Lisää infoa löytyy luonnollisesti tapahtuman kotisivuilta.

Lisää luettavaa