Jaahas, Black Sabbath -kirjailija on ilmeisesti melkoinen taikuri!

12.8.2016 00:52

Muun muassa Justice For All: The Truth About Metallica -opuksen väsännyt ahkera brittitoimittaja Joel McIver on tutkinut viime aikoina Black Sabbathin vaiherikkaan, jo vuonna 1968 alkaneen uran vaiheita.

Tuloksena on teos The Complete History Of Black Sabbath: What Evil Lurks, joka ilmestyy lokakuun puolivälissä. Iver lupaa kertoa kirjassa Sabbathista ”vähän kaiken” ja erityistä huomiota tulevat saamaan esimerkiksi laulaja Ronnie James Dion kanssa vietetyt 80-luvun alun vuodet.

Kirjan alkusanoista vastaa Machine Headin laulajakitaristi Robb Flynn.

Teoksen ajoitushan on toki hyvä, sikäli kun Sabbath tosiaan päättää uransa ensi talvena, mutta silmiin pistää pahan kerran kirjan esittelyssä mainittu sivumäärä. Jos ko. bändi nimittäin on heavymetalin kantaisä ja uraa on takana sellaiset 46 vuotta niin 240 sivua ei lupaa hyvää (montakos sivua se tekee per vuosi?) – vai tekeekö McIver kirjassaan jotakin taikoja, joista emme tiedä vielä mitään? Vai onko kirjasinfontiksi yksinkertaisesti valittu joku aivan erityisen pieni vaihtoehto?

Toisin sanoen: kun joku hieno mies tai nainen jonakin päivänä valmistelee oikean The Complete -teoksen Black Sabbathista niin miten olisi vaikkapa 2400 sivua?

Lisää luettavaa