Korkki auki Helsingissä – Avenged Sevenfold tempaisi Hard Rock Cafessa vähän erilaisen keikan kuin Hartwall-areenalla

14.3.2017 10:46

Avenged Sevenfold esiintyi viime viikolla täydelle Hartwall-areenalle. Lyhyen Suomen-vierailunsa aikana bändi ehti myös vaihtamaan vapaalle ja heittämään sunnuntai-iltana yllätyskeikan Hard Rock Cafe Helsingissä. Yllätyskeikka ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen, sillä humalassa soittanutta A7X:ä pyydettiin pois lavalta ennen kuin bändi ehti soittamaan edes yhtä kappaletta loppuun.

Heinrich-käyttäjän Youtubeen lataamalla videolla Avenged Sevenfold viettää kosteaa vapaailtaa Hard Rock Cafessa ja päättävät nousta jameissa lavalle. Laulaja M. Shadows suostuu mukaan sillä ehdolla, että bändi soittaa omaan tuotantoonsa kuuluvan Nightmaren. Kitaristi Zacky Vengeance jäi seuraamaan esiintymistä pöydästä, sillä baarista ei löytynyt vasenkätiselle sopivaa kitaraa.

Humalatilasta huolimatta instrumentit pysyivät kohtuullisesti hallussa, mutta bändin esiintyminen muistuttaa silti enemmän coverbändiä soittamassa Avenged Sevenfoldia kuin areenoita täyttävää metallisuuruutta. Yllätyskeikka ei kuitenkaan mennyt aivan nappiin, sillä bändiä pyydettiin lopettamaan soitto kitaristi Synyster Gatesin soolon aikana. Rumpali Brooks Wackerman kertoo videolla, että kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun bändi on keskeytetty Nightmaren aikana.

Meininkejä Hartwall-areenan keikalta voit katsoa kattavasta kuvagalleriasta, klikkaa se auki tästä.

Lisää luettavaa