Kuopion elävän musiikin tarjontaan tulossa iso lovi – Pitkäikäinen keikkapaikka lopettaa toimintansa

Kuopion Henry's Pubin julkisivu.
http://www.henryspub.net/

Henry's Pubin saaga päättyy yli 50 vuoden jälkeen.

Vuodesta 1970 saakka aktiivisena ja merkittävänä elävän musiikin tarjoajana toiminut Kuopion Henry’s Pub ilmoitti tänään sulkevansa ovensa lopullisesti. Viimeisen naulan arkkuun löi korona ja sen tuomat rajoitukset, todetaan ravintolan Facebook-julkaisussa.

”Henkka on keikkapaikkana suht pienikokoinen ja vaikeakulkuinen. Keikkatoiminnan harjoittaminen tiloissamme on ollut koronarajoitusten myötä mahdotonta jo yli vuoden ajan, mutta työtä ja kuluja aiheutuu silti merkittävä määrä. Viime vuosikymmeninä Henkan liikeidea on ollut vahvasti sidottuna livekeikkoihin ja nyt kun keikkoja ei ole saanut pitää – on pubikin ollut kiinni. Keikkatoiminta ei ole päätoimialaamme ja koronasta selvitäksemme katseet pitää nyt suunnata muualle, sillä tapahtumien ja keikkojen tulevaisuus selkeän exit-suunnitelman sekä alan toimijoille riittävien tukien puuttuessa näyttää vielä pitkään epävarmalta”, kommentoivat Vararengasravintoloiden toimitusjohtaja Juho Rissanen sekä ravintolapäällikkö Emppu Paananen.

Henry’s Pubin lavalta ovat maailman turuille ja toreille ponnistaneet muun muassa Tarot, Turmion Kätilöt, Verjnuarmu ja Block Buster. Legendaarisella lavalla on nähty myös valtakunnallisia suuria nimiä, kuten esimerkiksi Neljä Ruusua, Eppu Normaali, Tehosekoitin ja J. Karjalainen.

Peruuntuneiden keikkojen lippurahat voi palauttaa halutessaan lipunmyyjälle. Tiketti tiedottaa ja ohjeistaa erikseen asiakkaansa.

HENRY’S PUBIN SAAGA PÄÄTTYY YLI 50 VUODEN JÄLKEENKuopion keskustassa vuodesta 1970 olohuoneen jatkeena ja paikallisena…

Julkaissut Henry's Pub Kuopio Perjantaina 26. maaliskuuta 2021