Lady Gaga on ehdolla mahdolliseen Joker 2 -elokuvaan – jatko-osasta saattaa tulla musikaali

14.6.2022 09:32

DC:n sarjakuvien ystävillä on riittänyt ihmeteltävää, kun Hollywood Reporter julkaisi huomionarvoisen jutun suunnitellusta Joker-hittielokuvan jatko-osasta. Joaquin Phoenixin tähdittämä Joker oli vuoden 2019 yllätyshitti, ja miljardin dollarin lipputuloilla ei ollut kummoinen ihme, että Hollywoodissa alettiin harkita nopeasti jatko-osaa.

Nyt ohjaaja Todd Phillips on paljastanut, että Joker 2:n käsikirjoitus on todella työn alla ja sen työnimi on Joker: Folie à deux (suom. ”hulluutta kahdelle”). Hollywood Reporter kertoo muitakin huomionarvoisia tietoja: Phoenixin rinnalle näyttelemään on ehdolla poptähti Lady Gaga, ja elokuvasta kaavaillaan musikaalia.

Gaga esittäisi Harley Quinnin roolin, joka on viime vuodet ollut Margot Robbien yksityisomaisuutta. Robbie on esittänyt suosittua hahmoa muun muassa The Suicide Squad– (2921) ja Birds of Prey (2020) -elokuvissa. Musikaali kuulostaa pähkähullulta ja siten tavallaan sopivalta valinnalta elokuvan genreksi, ja Gagan kaliiperin artisti toisi runsaasti osaamista tällä osastolla. Gagalla alkaa olla myös runsaasti kokemusta näyttelemisestä, esimerkiksi vuoden 2018 A Star Is Born oli varsin kelpo hitti. Mielenkiintoista nähdä, miten suunnitelmat etenevät!

Lisää luettavaa