Levyuutisia: QOTSA, Eagles Of Death Metal, Belle And Sebastian ja Slash

21.1.2014 16:57

Queens Of The Stone Age- ja Eagles Of Death Metal -päällikkö Josh Homme on ilmoittanut ryhtyneensä työstämään viimeksi mainitun neljättä pitkäsoittoa partnerinsa Jesse Hughesin kanssa. Eaglesin edellinen kiekko Heart On ilmestyi vuonna 2008.

Hommen ympäripyöreä päivitys näyttää seuraavakta: ”I’ve actually been in the studio with Eagles Of Death Metal. We’re just kinda working at a reasonable, sort of casual pace. We’ve got wandering and ambling down to a science.”

Hommen aika ei käy tylsäksi, sillä Eagles Of Death Metalin kirjoitus- ja nauhoitusrupeaman jälkeen hän hyppää pääbändinsä Queens Of The Stone Agen maailmaan. Viime vuonna hehkutetun …Like Clockwork -albumin julkaissut orkesteri aikoo uppoutua studioon syyskuussa.

– Meillä on jo nyt runsaasti uutta materiaalia. Nauhoitamme seuraavan levymme ensi syksynä, Homme sanoo Rolling Stonelle.

Brittiyhtye Belle And Sebastian käy myös uuden albumin kimppuun. Bändiliideri Stuart Murdoch on ilmoittanut levyn saavan vaikutteita ”Euroviisuista”.

– Haluan yhden uuden biisimme kuulostavan Kyproksen viisukappaleelta vuodelta 1974, toisen Saksan edustusbiisiltä vuodelta 1989 ja niin edelleen, Murdoch kuvailee.

Slash puolestaan työskentelee tiiviisti Apocalyptic Love -levyn (2012) seuraajan kimpussa.

– Olemme nyt kymmenen kertaa tiiviimpi bändi kuin edellisen albumin aikoihin. Uusi materiaalimme on ”törkyisempää, tiukempaa ja vaarallisempaa”, kuvailee basisti Todd Kerns.

Tuottajana toimii Michael ”Elvis” Baskette.

– Uppoudumme studioon Elviksen kanssa helmikuussa ja saamme levyn valmiiksi sitten kun saamme!

Lisää luettavaa