Lontoolainen soul-laulaja Vanessa Haynes kiertää Suomea

Incognito-laulaja soolokiertueelle Suomeen.
20.12.2017 13:29

Brittiläisen jazz-funk-yhtye Incogniton laulajana yli vuosikymmenen toiminut Vanessa Haynes tulee soolokiertueelle Suomeen. Hän saa taustalleen suomalaisvoimin kasatun yhtyeen, jota johtaa rumpali Kari Paavola.

– Mietin ketkä Suomesta olisivat juuri oikeat muusikot yhtyeeseen, ja Markku Kanervan (kitara) kokemus ja upea monipuolinen soittotyyli oli juuri oikea kitaristi Vanessan kappaleita ajatellen, Paavola perustelee.

– Vanessan konsertit voivat illasta riippuen ronsyilla jazziin, funkkiin, souliin ja bluesiin, ja Markku soittaa jokaista tyylilajija upeasti! Jukka (Backlund, basso) taas tuo nuoruuden energiaa ja modernia bassottelua, joka sopii nimen omaan Vanessa r’n’b/soul-kappaleisiin. Tom O’grady on uskomaton lontoolainen kosketinsoittaja Myles Sankon ja Don Blackmanin taustalta, ja tuo hienon kansainvalisen lisan yhtyeeseen.

– On hienoa päästä kiertämään Suomea suurenmoisen Kari Paavolan kanssa, hehkuttaa puolestaan Vanessa Haynes. – Viimeksi soitimme Suomessa vain yhden keikan, joten olen innoissani päästessäni kiertämään maata ja näkemään Lappiakin!

Konserteissa kuullaan ensi vuonna uuden sooloalbumin julkaisevan Haynesin oman tuotannon lisäksi Incognito-materiaalia sekä soulklassikoita.

26.01.18 Bar Bizarre, Salo
27.01.18 Ylläs Jazz and Blues festival
28.01.18 Ylläs Jazz and blues festival
30.01.18 Tampere-talo
31.01.18 Sello Sali, Espoo
02.02.18 Apollo Live, Turku

Lisää luettavaa