Lordin ensi kuussa julkaistavalla levyllä on nimen perusteella maailman ehdottomasti kovin biisi

17.8.2016 13:44

Lordi ei väsy eikä anna periksi. Mörköyhtye julkaisee 16. syyskuuta jo kahdeksannen albumisa, ja ensi viikolla saadaan kuulla levyn ensimmäinen single. Hug You Hardcore ilmaantuu kansan kuultavaksi perjantaina 26. elokuuta.

Edellä mainittu single saattaa olla nimensä puolesta hardcore, mutta todellista hc-osastoa löytyy vasta Monstereophonic – Theaterror vs. Demonarch-albumin kappalelistaa tarkemmin selailemalla. Levyn toisena kappaleena kuullaan – tadaa! – biisi nimeltä Let’s Go Slaughter He-Man (I Wanna Be the Beast-Man in the Masters of the Universe).

Soundin haastattelemien, nimettömiksi jäävien asiantuntijoiden mukaan on äärimmäisen epätodennäköistä, että 1980-luvun lasten rakastaman He-Manin teurastamisesta kertova kappale voisi olla muuta kuin kovinta kovuutta. Sopiikin ihmetellä, miten tällaista helmeä ei ole nostettu singleksi asti. Arvostamme silti!

Mainittakoon vielä, että Lordin tämän kesän Tuska Open Airissa saama suopea vastaanotto lämmitti yhtyettä huomattavasti. Mr. Lordi kirjoittaa tiedotteessa suhtautuneensa Tuska-kiinnitykseensä aluksi skeptisesti, mutta lopputulos piristi vanhan mörököllin mieltä.

”Oli tosiaan ehtinyt vierähtää jo 13 vuotta ensimmäisestä ja ainoasta Tuska-keikasta, joka oli vuonna 2003. Se oli meidän ensimmäinen festarikesä. Silloin oli aikamoinen jännitys ladattu ulkopuolelta siihen keikkaan, me oltiin kuitenkin aikamoinen kummajainen siihen aikaan, ja epäilijöitä oli”, Mr. Lordi kirjoittaa.

”Nyt vastaanotto olikin täysin päinvastainen. Oli todella hienoa mennä vetämään, kun näki, miten jengi diggasi. Ja ne, jotka eivät diganneet, eivät silti alkaneet ölisemään. Jengi oli ehkä ennemminkin, että ’ahaa, okei, jotakin edistystä on tapahtunut’. Se oli työvoitto!”

Alla vielä Monstereophonicin kappalelista:

SCG8: One Message Waiting
Let’s Go Slaughter He-Man (I Wanna Be the Beast-Man in the Masters of the Universe)
Hug You Hardcore
Down with the Devil
Mary Is Dead
Sick Flick
None for One
SCG VIII: Opening Scene
Demonarchy
The Unholy Gathering
Heaven Sent Hell on Earth
And the Zombie Says
Break of Dawn
The Night the Monsters Died

Lisää luettavaa