Maailma on huolia täynnä, mutta JP Leppäluoto ei murehdi turhia – Shalalaa, laulaa entinen Charon-solisti

Mukavaa kuulla kaikkien sairaushuolien keskellä rauhoittaviakin äänensävyjä. Muun muassa Charonista ja Raskasta joulua -kiertueilta tuttu JP Leppäluoto julkaisi uuden singlen, jolla tummasävyisestä musiikista tunnettu laulaja katsoo elämää hieman erilaisesta vinkkelistä. Singlen nimi jo kertoo paljon: Shalalaa ei varsinaisesti sopisi uuden goottimetallihitin otsikoksi.

Shalalaa kuvaa hienosti entisiä ja ehkä nykyisiäkin meininkejäni, joissa ei pikkujutuista piitata. Shalalaa voi olla löysähkö elämänasenne, jossa ei joka mokaa jäädä pillittämään, vaan todetaan sen olevan elämää ja jatketaan eteenpäin suossa. Vaikka elämä vakava rypistys onkin, niin ei täällä kannata liikaan jossitteluun ja rypemiseen kangistua ja on olemassa asioita, joista taas ei kannata piitata paskaakaan”, Leppäluoto kertoo tiedotteessa.

Singlekappale on Leppäluodon sävellys ja Sana Mustosen sanoittama. Shalalaa enteilee Leppäluodon ensimmistä sooloalbumia, joka julkaistaan toukokuussa. Mies tiedottaa tekemisistään esimerkiksi Facebookissa.