Metallican Lars Ulrich harkitsee muuttamista Tanskaan, mikäli Donald Trumpista tulee presidentti

Blabbermouth nostaa esille Tanskan Ekstra Bladetissa julkaistun haastattelun, jossa Metallica-rumpali Lars Ulrich ilmoittaa harkitsevansa palaavansa Tanskaan, mikäli republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump pääsee valtaan. Haastattelu on sikäli poikkeuksellinen, ettei Metallica ota nykyään kovin hanakasti kantaa poliittisiin aiheisiin.

Ulrich muutti Tanskasta Yhdysvaltoihin vuonna 1980 17-vuotiaana. Hän on edelleen Tanskan kansalainen.

”Pidän Tanskan passini kyllä tallessa. Jos Trumpista tulee presidentti ja kaikki menee päin helvettiä, saatan suunnata lentokentälle ja kysyä, pääsisinkö tänne takaisin”, Ulrich sanoi tanskalaislehdelle.

Mitähän mahtaa James Hetfield tästä ajatella? Ulrichin yhtyetoveri on visusti kieltäytynyt profiloitumasta sen paremmin demokraatiksi kuin republikaaniksikaan, mutta miehen NRA-jäsenyys antaa ymmärtää, ettei herra ainakaan superinnokas liberaali ole.

Myös Bill Clintonin veropolitiikka sai Hetfieldiltä aikanaan sapiskaa. Ulrich sen sijaan mainitsi vuonna 2007 Why Democracy? -dokumentissa, että Clintonista saisi hänen puolestaan tulla vaikka koko maailman presidentti.