Michael Jackson -elokuvan pääroolin esittäjä julki – ”Hämmästyin, miten luonnollisella tavalla hän ilmentää Michaelin henkeä ja persoonallisuutta”

Jacksonin esittäjä löytyi popin kuninkaan lähipiiristä.
31.1.2023 13:24

Jermaine Jacksonin poika Jaafar Jackson esittää setäänsä, popin kuningas Michael Jacksonia työn alla olevassa Michael-elämäkertaelokuvassa, jonka ohjaajaksi on kiinnitetty Antoine Fuqua (Training Day, The Replacement Killers, Tears of the Sun). Fuqua julkisti tiedon Instagramissa julkaisemalla Jafaar Jacksonista kuvan Michael Jacksoniksi pukeutuneena. Katso kuva artikkelin lopusta.

Fuquan ohjaamalla elokuvalla on Michael Jacksonin perikunnan siunaus. Elokuvan tuottaa Graham King, joka toimi tuottajana myös Queen-menestyselokuva Bohemian Rhapsodyssa.

”Tapasin Jaafarin kaksi vuotta sitten ja hämmästyin, miten luonnollisella tavalla hän ilmentää Michaelin henkeä ja persoonallisuutta. Se oli jotain niin voimakasta, että vaikka järjestimmekin maailmanlaajuiset etsinnät, oli selvää, että hän on ainoa henkilö tähän rooliin”, King kommentoi Variety-lehdelle.

”On uskomatonta katsella, miten Jaafar herättää Michaelin henkiin. Koimme voimakkaan henkisen yhteyden jo ensitapaamisella ja hänellä on luonnollinen kyky emuloida Michaelia. Hänellä on myös mahtavaa kemiaa kameran kanssa”, ohjaaja Fuqua puolestaan ylistää.

26-vuotias Jaafar, joka aloitti itse laulamisen 12-vuotiaana ja julkaisi ensimmäisen singlensä Got Me Singing vuonna 2019, jakoi myös Fuquan julkaiseman kuvan omalla Instagram-sivullaan.

”Minulle on suuri kunnia tuoda setäni Michaelin tarina eloon. Kaikille faneille ympäri maailman: näemme pian”, Jaafar Jackson kirjoitti kuvan saatteeksi.

John Loganin (Gladiator, Skyfall, Spectre) käsikirjoittaman elokuvan kuvausten on tarkoitus alkaa kuluvan vuoden aikana.

Lisää luettavaa