Michael Monroe juhlii uraansa Kulttuuritalolla – mukana salaperäinen yllätysvierailijoiden kaarti

12.4.2017 13:45

Michael Monroe on mies, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Suomalaisen rockmusiikin elävä legenda juhlii 30-vuotista soolouraansa syksyllä Helsingin Kulttuuritalolla erikoiskeikan merkeissä.

Perjantaina 20. lokakuuta pidettävän juhlakeikan liput tulevat myyntiin tänään 12. huhtikuuta Lippupisteessä. Kultsan kahden tunnin erikoiskeikka tulee olemaan Monroen ainoa keikka Suomessa koko syksynä ja mukana on myös visusti salassa aina h-hetkeen saakka pidettävä joukko vierailevia tähtiä.

”Tarkoitus on tehdä koko soolourani kattava, harvinaisuuksia sisältävä spektaakkelimainen konsertti yllätysvieraineen. Ei epäilystäkään, että siitä tulee ikimuistoinen ja loistelias ilta”, Michael Monroe kertoo Soundille lähetetyssä tiedotteessa.

Konsertin lisäksi Monroe julkaisee kuluvana keväänä kattavan kokoelmalevyn, joka sisältää myös kokonaan uusia kappaleita. Näistä ensimmäinen One Foot Outta The Grave julkaistiin viime perjantaina. Monroe esitti kappaleen myös samana iltana Voice of Finland -ohjelman suorassa lähetyksessä, kyseisen vedon voit katsoa täältä.

Michael Monroe + special guests
Pe 20.10. Helsinki, Kulttuuritalo
Liput 34,90€ (sis. toimitusmaksun)
Ovet klo 18.00, showtime 20.00 (keikan kesto 2h)
Lipunmyynti alkaa tänään keskiviikkona 12.4. klo 14.00 osoitteessa www.lippu.fi.

Lisää luettavaa