Mitä ihmettä, missä jonottavat Cheek-fanit ovat nyt?

15.10.2015 13:34

Cheekin uusi studioalbumi Alpha Omega ilmestyy huomenna 16. lokakuuta. Koska Cheek on Cheek, levyn myyminen alkaa heti puolenyön jälkeen valikoiduilla R-kioskeilla. Cheekin kosketus on ollut viime aikoina jonoja synnyttävä ja loppuunmyytyjä kiinteistöjä jälkeensä jättävä, joten sitkeät syyslomalaiset ovat varmasti jo kerääntyneet kioskien edustoille.

Olympiastadionilla villinneen artistin omistautuneimpien seuraajien luulisi löytyvän Helsingistä. Soitimme sekä Narinkkatorin että Rautatientorin Asema-aukion kioskeihin. Joko Alpha Omegaa jonotetaan torstaina alkuiltapäivästä?

”Ei ole vielä ketään ainakaan ilmoittautunut jonottajaksi”, molemmista vastattiin.

Cheekin entisessä kotikaupungissa Lahdessa on varmasti kilometrien jonot. Pirautimme saman kysymyksen Aleksanterinkadun ja Metsäkankaan Ärrille.

”Ei ole jonoja näkynyt”, kioskeilta kommentoitiin.

Missä ovat Cheek-fanit? Ehkä Tampereella. Hämeenkatu 1:n R-kioskillakaan ei puheluun vastanneen myyjän mukaan jonoteta. Asia oli pakko tarkastaa omin silmin. Toden totta, Cheek-faneja ei näkynyt mailla eikä halmeilla.

Levyltä löytyy – ihan oikeasti – biisi nimeltä Chekkonen ja ensimmäiset Alpha Omegan ostajat saavat kylkiäiseksi suomiräpin valtavirtamessiaan nimikirjoituksen. Taidamme painua itse jonottamaan.

Lisää luettavaa