Mössöä ei ole vielä kuopattu, mutta klubi valmistautuu jo nousemaan tuhkasta – Möysän musiikkiklubi saa uudet tilat helmikuussa

16.12.2016 12:07

Etelä-Suomen Sanomat uutisoi, että huhut Mössön eli Möysän Esson kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja. Tai tarkemmin ottaen Mössön taustayhtiö Lahti Bensiini on todella kaputt, mutta sama yrittäjä Antti Puhakka pisti pystyyn uuden firman ja jatkaa ensi vuonna Möysän musiikkiklubin toimintaa uusissa tiloissa jossain päin Lahtea.

Puhakka on salaperäinen uuden klubin sijainnista. Kun ESS:n toimittaja kysyy aiheesta, mieheltä irtoaa vain kryptistä vihjailua.

”Julkistamme uuden klubin tammikuussa, kun kaikki on varmistettu. Se onkin sitten etusivun uutisia, sen verran erikoinen paikka”, Puhakka kertoo lehdelle.

Möysän Musaklubille on buukattu ensi helmikuulle Kaarle Viikatteen & Marko Haaviston, Wilko Johnsonin ja J. Karjalaisen keikat. Helmikuun konserttien on tarkoitus toimia myös uuden klubitilan avajaisina.

Puhakka jättää kuitenkin auki mahdollisuuden, että mikäli uudet tilat eivät valmistu ajoissa, keikat järjestetään nykyisessä osoitteessa Viipurintie 2.

Lisää luettavaa