”Niin ja lisäksi rumpalimme kuoli” – ihailkaamme kaikkien aikojen kovinta bändin hajoamisilmoitusta

27.11.2018 09:05

Nyt on Consequence of Sound löytänyt jotain suurta. Onko yhtye nimeltä Witchrot tuttu? Ei hätää, ei ole ollut tähän mennessä monelle muullekaan – mutta erikoista kyllä, tämän tuntemattoman suuruuden hajoamisilmoitus saattaa muuttaa asian

Witchrot on siis kanadalainen doom metal -ryhmä, joka on julkaissut musiikkia omakustannepohjalta Bandcamp-sivullaan. Nyt yhtyeen matkaan on tullut kuitenkin suuren mittakaavan mutkia – Facebookissa julkaisu viesti kertoo kokoonpanon hajonneen varsin painavista syistä.

”Johtuen siitä valitettavasta tosiasiasta, että kitaristimme on nussinut tyttöystävääni, jonka kanssa olin seurustellut lähes seitsemän vuoden ajan, Witchrot jää määrittelemättömän pituiselle tauolle. Aion kuitenkin jatkaa bändiä toisessa ajassa ja paikassa, ja koska olen näin täynnä vihaa, musiikkia virtaa minusta ja epäilemättä siitä tulee musertavinta, kiduttavinta musiikkia mitä olen koskaan kirjoittanut. Kiitos tuesta, stay heavy”, Peter-niminen Witchrot-jäsen kirjoittaa, ja muistaa sitten lisätä vielä perään:

”Niin, ja lisäksi rumpalimme kuoli.”

Sekin vielä! Jaksamista vain Peterille sinne jonnekin, tästä on hyvä jatkaa. Ja tietysti jaksamista menehtyneen muusikon läheisille, mikäli Witchrotin viesti on oikeaa asiaa eikä jonkun sortin vitsi. Alla vielä alkuperäinen Facebook-tiedote:

EDIT: Facebook-viestin suomennosta korjattu 10:54

Lisää luettavaa