Nine Inch Nailsin paluualbumista tihkuu tietoja

Amerikkalaisyhtye Nine Inch Nails julkaisee Hesitation Marks -uutuusalbuminsa syyskuun alussa.

Epätietoisuuden hämärästä palaavan yhtyeen paluukiekon hehkutus on alkanut hyvissä ajoin. Vähäisin uutinen ei ole ainakaan se, että jo julkaistun Came Back Haunted -singlen musiikkivideon ohjaa legendaarinen David Lynch. Videon julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu.

Pitkäsoitolla puolestaan vierailee ainakin Fleetwood Macin Lindsey Buckingham.

Aivan niin mukava uutinen ei puolestaan ole se, että progelegenda King Crimsonin riveissä maineensa hankkinut kitaristi Adrian Belew ei enää vaikuta Nine Inch Nailsin kokoonpanossa. Virallinen selityksen mukaan ”it didn’t work”, mutta muun muassa Antiquetin uutisen mukaan alkuperäinen selitys olisi ollut hieman pidempi: ”Hey folks, before this goes too far let me say this: I greatly respect Trent and the music he makes. No one is at fault. We both agreed it just was not working. I’m sorry to disappoint anyone. That really hurts but NIN will do an amazing show and I am back where I belong: creating FLUX.”

Myöskään Eric Avery (ex-Jane’s Addiction) ei enää kuulu Nine Inch Nailsin rivistöön. Basistin mukaan Nine Inch Nailsin työskentelytahti osoittautui liian kiivaaksi.

Came Back Haunted  soi tässä alla: