Artisti: Nine Inch Nails

Mitä tapahtuu, kun yksi maailman suurimmista poptähdistä coveroi Metallicaa ja Nine Inch Nailsia? Kuuntele tästä

Poptähti Miley Curys herätti jokin aikaa sitten runsaasti huomiota versioimalla Nine Inch Nailsin Head Like a Holen Netflixin Black Mirror -sarjaa varten. Laulajatar sai runsaasti kiitosta yllättävästä aluevaltauksestaan, ja sittemmin julkaistu toinen NIN-cover sai Trent Reznorinkin varauksettoman hyväksynnän.

Päivän oudot NIN-esitykset: Miley Cyrus teurastaa Head Like a Holen kutkuttavan karmealla tavalla

Nytpä on tarjolla varsin merkillisiä Nine Inch Nails -covereita oikein kaksin kappalein. Aloitetaan poppipuolelta: Miley Cyrus esitti ilahduttavan sairaan pintaliitoversion Head Like a Holesta Black Mirror -sarjan viimeisimmällä tuotantokaudella, ja Netflix julkisti kappaleen videon myös Youtubessa. Trent Reznor on varmaan nauranut makeasti tälle väännökselle. Kuuntele alta:

Johnny Cashin jalanjäljissä – Nine Inch Nailsin Hurt-klassikko kajahti varsin yllättävällä keikalla

Mitä Johnny Cash edellä, sitä Mumford & Sons perässä. Tämä folkrock-kokoonpano ei ole ihan ilmiselvin vaihtoehto tulkitsemaan Trent Reznorin itseinholaulua, mutta niin vain brittiyhtye nappasi kappaleen ohjelmistoonsa ja yllätti clevelandilaisyleisön perinpohjaisesti. Katso yleisöstä käsin taltioitu videopätkä tulkinnasta yläpuolelta – ei yhtään hullumpi versio!

”En nakkaa paskaakaan” – Nine Inch Nails -pomoa ei Rock and Roll Hall of Famesta rannalle jääminen juuri hetkauta

Industrial-legenda Nine Inch Nails ei päässyt tänäkään vuonna ehdolle Rock and Roll Hall of Fameen, huolimatta siitä, että orkesteri olisi ollut kyseiseen kunniaan kelvollinen jo kolme edellistä vuotta. Tämä ei kuitenkaan nokkamies Trent Reznorin yöunia tunnu juuri häiritsevän, päätellen miehen hiljattain Stereogumille antamista kommenteista.