Artisti: Nine Inch Nails

”En ole nainen, olen jumala”, ilmoittaa Halsey – Nine Inch Nailsin vaikutus kuuluu uuden videobiisin tuotannossa

Elektropop-artisti Halsey pestasi uusimman If I Can’t Have Love, I Want Power -albuminsa tuottajiksi Nine Inch Nailsin Trent Reznorin ja Atticus Rossin, ja tämä kyllä kuuluu aika selvästi lopputuloksessa. Halsey esitteli juuri musiikkivideon jämäkästi nimettyyn I’m Not a Woman, I’m a God -biisiinsä, joten perehdy tähän tuotokseen alempana, niin havaitset asian kyllä itsekin. Hyvä kappale joka tapauksessa, olivat vaikutteet mitä hyvänsä!

Huomio kaikki vanhojen videopelien ja Nine Inch Nailsin ystävät! Täällä olisi jotain kuulemisen arvoista

Mikäli olet elänyt nuoruuttasi 1990-luvulla ja pelasit noihin aikoihin tietokonepelejä, Quake (1996) lienee tuttu käsite. Tämä räiskintäpeli oli jatkoa Doom-klassikolle, ja aikanaan sitä odotettiin kuin kuuta nousevaa – onnistuihan Doom aikanaan mullistamaan suunnilleen koko pelimaailman, ja Quakelta odotettiin vastaavanlaista temppua. Loppujen lopuksi peli ei aiheuttanut aivan saman mittakaavan maanjäristystä kuin edeltäjänsä, mutta huomattavan vaikutusvaltainen teos siitä tuli joka tapauksessa.

Marilyn Mansonin vanha ystävä ja vihamies Trent Reznor kommentoi tuoretta kohua

Nine Inch Nails -johtaja Trent Reznorilla ja Marilyn Mansonilla on melkoisen vaiherikas historia. Ensin he olivat 1990-luvulla yhteistyökumppanit ja kaverukset, kun Reznor kiinnitti Mansonin yhtyeen Nothing-levymerkilleen ja toimi yhtenä Antichrist Superstar -menestyslevyn (1996) tuottajista. Ajan mittaan Reznorin ja Mansonin välit kuitenkin tulehtuivat, ja viimeistään David Lynchin Lost Highway -elokuvan (1997) aikaan ne rikkoutuivat tyystin. Molemmat muusikot halusivat päästä työskentelemään kulttiohjaajan kanssa, ja Manson koki Reznorin vieneen soundtrack-tuottajan pestin…