Odottavan aika on pitkä: Tomas Haake pudotti huonoja uutisia kaikille Meshuggahin ystäville

Meshuggah

Blabbermouth uutisoi Meshuggahin Ranskassa antamasta haastattelussa, jossa yhtyeen elävä rumpukone Tomas Haake kertoi yhtyeen tulevaisuudesta. Haakella oli kehnoja uutisia kaikille, jotka odottavat yhtyeeltä uutta levyä: sellainen on luvassa vasta vuosien päästä.

Kun Haakelta kysyttiin, mitä bändin suunnitelmiin kuuluu, mies arveli yhtyeen tyytyvän lähitulevaisuudessa keikkahommiin.

”Teemme muutamia keikkoja nyt kesällä, ja vähän lisää Etelä-Amerikassa syksyllä. Sen enempää en osaa sanoa”, Haake kertoi.

”Ensi vuosi on varmaan samanlainen, että soitamme festareilla, jotka sopivat aikatauluihimme. Alamme myös jossain vaiheessa säveltää uusia biisejä, ja tänä syksynä tai talvisaikaan uuden albumin kasaaminen voi alkaa. Mutta seuraava levymme julkaistaan aikaisintaan vuonna 2020.”

Siitä vain sitten odottelemaan. Meshuggahin edellinen albumi The Violent Sleep of Reason julkaistiin vuonna 2016, ja sitä edellinen Koloss tuli saataville vuonna 2012. Meshuggah esiintyy Tuska Open Airissa huomenna klo 21:25.