P Diddyn yksityistietoja julki

Hiphop-moguli P Diddy, alias Sean "Puffy" Combs, on käynnistänyt tutkimuksen, jonka tarkoituksena on selvittää, keiden toimesta artistin yksityistietoja on paljastettu internetissä.

P Diddyn American Express Black Card -luottokortti varastettiin, jonka jälkeen verkkoon ilmestyi runsaasti arkaluontoisia tietoja hiphop-artistista ja hänen yksityiselämästään. Tiedoista mainittakoon luottokortin numero, passin tiedot sekä P Diddyn puhelinnumerot. Sivuston väitteen mukaan P Diddy on myös Illuminati-salaseuran jäsen.

Luottokortista varmastikin löytyi jonkin verran saldoa, sillä aikaisemmin tänä vuonna julkaistun listan mukaan P Diddyn omaisuus on yli 400 miljoonaa euroa. Jay-Z ja Dr Dre tulivat seuraavaksi Forbesin kokoamalla "maailman rikkaimmat räppärit" -listalla.

Kohu-uutisten puolelta kerrottakoon, että entisen LAPD-poliisin Greg Kadingin mukaan P Diddy ja hänen kumppaninsa Suge Knight murhauttivat kollegansa Biggie Smallsin ja Tupac Shakurin viitisentoista vuotta sitten. Tapausta urallaan tutkinut Kading kertoo aiheesta uudessa kirjassa.

www.diddy.com