Paul McCartney julkaisi kauniin kunnianosoituksen edesmenneelle Doris Daylle: ”Hänellä oli kultainen sydän”

Doris Day.
AOP

Näyttelijäsuuruus ja eläinaktivisti Doris Day kuoli 13. toukokuuta 97-vuotiaana. Tämän mittaluokan Hollywood-legendan poismeno on saanut monet julkisuuden henkilöt muistelemaan edesmennyttä sosiaalisessa mediassa, ja myös Paul McCartney julkaisi verkkosivullaan ajatuksiaan aiheesta.

”Hän oli todellinen tähti useammalla kuin yhdellä tavalla. Minulla oli kunnia viettää aikaa hänen seurassaan muutamia kertoja. Kun kävin hänen kotonaan Kaliforniassa, se oli kuin olisin mennyt eläinsuojelukeskukseen, missä hänen koiristaan pidettiin upeasti huolta”, McCartney kirjoittaa.

”Hänellä oli kultainen sydän ja hän oli hauska nainen, jonka kanssa nauroin monet naurut. Hänen tähdittämänsä elokuvat kuten Calamity Jane ja Move Over, Darling olivat mahtavia, ja hänen näyttelytyönsä oli aina huippuluokkaa. Tulen kaipaamaan häntä, mutta muistan aina hänen pilkahtelevaa hymynsä, tarttuvan naurunsa sekä kaikki upeat laulut ja elokuvat, jotka hän antoi meille.”

Day lopetti elokuvauransa 1960-luvun lopussa, mutta esiintyi vielä 1980-luvulle saakka televisiossa. Laulajana hän jatkoi uraansa aina 2010-luvulle saakka: hänen viimeinen albuminsa My Heart julkaistiin vuonna 2011.