Poikabändi One Directionin laulaja vaikeuksissa – pidätettiin hyökättyään paparazzin kimppuun Los Angelesin lentokentällä

One Direction yhtyeen Louis Tomlinson päätyi viime perjantaina poliisien matkaan käytyään paparazzin kimppuun Los Angelesin lentokentällä. Billboard raportoi välikohtauksen tapahtuneen matkatavaroiden luovutuksen yhteydessä. Las Vegasista LAX:iin saapunut laulaja oli heti kentälle saavuttuaan joutunut paparazzien piirittämäksi ja miehen väitetään vetäneen aiheutuneessa kaaoksessa yhtä kuvaajaa jaloista sillä seurauksella, että tämä oli iskenyt päänsä maahan. Lentokentän turvamiehet ottivat Tomlinson talteen ja luovuttivat tämän poliisille, joka puolestaan kirjasi miehelle syytteen pahoinpitelystä.

Tomlinsonin asianajaja Martin Singer puolustaa asiakastaan Billboardille toimittamassaan lausunnossa seuraavasti: ”Paparazzit aiheuttivat provosoinnillaan tämän aamuisen välikohtauksen Louisin kanssa. Tämä ei ole ensimmäinen tai viimeinen kerta, kun paparazzit aiheuttavat välikohtauksia julkimoiden ja itsensä välille. Samaan aikaan, kun paparazzit hääräsivät Louisin kimpussa, kolme muuta henkilöä kävivät hänen tyttöystävänsä päälle, jolloin hän meni väliin puolustamaan tätä.”

Tomlinson vapautettiin lauantaiaamuna 20 000 taalan takuita vastaan, joskin joidenkin lähteiden mukaan takuita ei olisi määrätty maksettavaksi lainkaan. Laulajan on joka tapauksessa määrä saapua oikeuteen maaliskuun 29. päivä vastaamaan saamaansa syytteeseen.