Pop punk -veteraani Sum 41 laittaa pillit pussiin – ”Kiitos kaikille viimeisistä 27 vuodesta”

8.5.2023 20:30

Kanadalainen pop punk -veteraani Sum 41, jonka tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Fatlip, In Too Deep ja The Hell Song, ilmoitti some-kanavissaan pistävänsä pensselit santaan ja pillit pussiin. Yhtye julkaisee myöhemmin tänä vuonna viimeisen pitkäsoittonsa, tupla-albumi Heaven :x: Hellin ja lähtee sen tiimoilta vielä viimeiselle kiertueelle, jonka jälkeen bändi lopettaa toimintansa.

”Olemme ikuisesti kiitollisia niin vanhoille kuin uusille faneille, jotka ovat tukeneet meitä. On vaikea pukea sanoiksi sitä rakkautta ja kunnioitusta, jota tunnemme teitä kohtaan”, yhtye toteaa tiedotteessaan.

”Odotamme innolla, että näemme teidät tien päällä ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kiitos kaikille viimeisistä 27 vuodesta.”

Sum 41 perustettiin vuonna 1996 Ontarion Ajaxissa. Yhtyeen debyyttipitkäsoitto All Killer No Filler julkaistiin vuonna 2001. Viimeiseksi jäävä Heaven :x: Hell -albumi on järjestyksessään yhtyeen kahdeksas. Yhtye on pokannut urallaan kaksi Juno-palkintoa (Kanadan vastine Grammylle) ja sen levyjä on myyty yli 15 miljoonaa. Suomessa yhtye on nähty viimeksi 2017 Helsingin Tavastia-klubilla.

Lisää luettavaa