Qstock tiedottaa hyviä uutisia: Suede saapuu kuin saapuukin Ouluun!

EPA-EFE / JAVIER ZORRILLA / AOP

1990-luvun brittipopin jättiläinen Suede saapuu tähdittämään tämän kesän Qstockia. Yhtyeen oli määrä esiintyä Oulussa jo viime kesänä, mutta sattuneista syistä keikka ei toteutunutkaan. Hyvä, että saatiin revanssi tälle vuodelle!

Muitakin uusia kiinnityksiä on tarjolla. Oulussa nähdään Sueden lisäksi Apocalyptica, Lost Society, Jesse Markin, Yeboyah, Huora ja Humavoid. Lisäksi paikallisia kykyjä esittelevällä Oulu-lavalla esiintyvät Fernet Underground, Mikko Ilmari, Afterego, Uusi rakkaus, Jokrates, Yoki, Taneli Reponen Band ja Velvet Ocean.

”Rajoitusten purun ja rokotusten edistymisen myötä olemme tilanteessa, jossa Qstockin järjestäminen tänä kesänä näyttää hyvin todennäköiseltä. Pandemia on tuonut jossain määrin uusia haasteita eri osa-alueille, mutta järjestelyt etenevät aikataulussa. Valmis ohjelma päästään julkaisemaan tässä kesäkuun alkupuolella”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi tiedotteessa.

Qstock 2021 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 30.-31.7.2021. Festivaalin koko varmistunut ohjelma löytyy tapahtuman verkkosivuilta.