Rockmusiikki marssii taas valtavirtaan! – Katso Blind Channelin uusi video vallankumoukselliselta albumilta

Oululaisyhtye Blind Channel valmistautuu monissa piireissä kovasti odotetun ensialbuminsa julkaisuun. Revolutions-nimellä siunattu pitkäsoitto saapuu markkinoille syys-lokakuun vaihteen tienoilla.

Mistä tällainen levyotsikko?

– Rockmusiikki on jäänyt viime vuosina ”valtavirtamusiikin” jalkoihin, mutta yhä useammat nuoret ja taitavat rockbändit ovat taas nousemassa mukaan pelikentälle. Blind Channel haluaa olla olennaisena osana tätä vallankumousta, jossa rockmusiikki tuodaan takaisin valtavirtaan!

– Ensimmäinen täyspitkämme tulee olemaan julkaisu, jollaista ei todellakaan ole aikaisemmin kuultu. Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja levyltä löytyykin sekä tiukempaa tykitystä että tarttuvia, letkeämpiä biisejä. Kaikista tärkeintä on silti se, että onnistuimme pitämään kiinni punaisesta langasta ja Blind Channel -soundista alusta loppuun.

Nyt katsottavissa on ”violent poppia” soittavan Blind Channelin uusi video, joka tottelee nimeä Deja FU. Videon materiaali on kuvattu keikoilla ja mukana on runsaasti kuvaa kanadalaisen Simple Planin kanssa heitetyn Baltian-kiertueen vaiheilta.

– Video istuu täydellisesti tähän uuteen biisiin ja se antaa erittäin hyvän kuvan siitä, minkälainen livebändi Blind Channel oikeasti on. Meidän keikoilla meininki on vähintäänkin energinen ja intensiivinen, mutta hauskaa me ollaankin tultu pitämään.

– Tämä Simple Plan -rundi oli yksinkertaisesti niin mainio kuin ensimmäinen ulkkisrundi voi vaan olla. Keikkapaikat oli massiivisia, kaikki oli hyvin organisoitua, pääbändi oli mukava ja uusi yleisö suorastaan söi meidän kädestä. Tien päällä sattui kaikenlaista ja olimme esimerkiksi lähellä jäädä jumiin Liettuan ja Latvian väliseen tulliin Joelin (Hokka, laulajakitaristi) tallottua vahingossa tullimiesten varpaille. Meillä oli myös tarkoitus käydä pelaamassa lasersotaa Simple Plania vastaan, mutta roudaus- ja soundcheck-ajat osoittautuivat vähän liian tiukoiksi, joten valitettavasti matsit jäivät tällä kertaa ottamatta!

Blind Channel esiintyy seuraavan kerran Vantaan Korsorockissa 15.7. ja Oulun Qstockissa 29.7.

Ja tästä alta löytyy siis upouusi Deja FU -video: