Kovemman luokan korvamatovaroitus! – Blind Channel esittelee uuden singlensä

Soundin aikaisemminkin hehkuttama intensiivisen energinen violent pop -yhtye Blind Channel on saanut debyyttialbuminsa nauhoitukset valmiiksi. Levy ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

– Fiilikset ovat katossa ja tuntuuhan se mahtavalta, kun pitkä duuni biisien kanssa alkaa olla finaalissa ja tulos näyttää olevan vielä parempi, mitä ollaan uskallettu edes odottaa. Tuleva albumimme tulee varmasti yllättämään jengin, sillä se yllätti meidätkin, aloittaa kitaristi Joonas Porko.

Nyt taidokas oululaisyhtye ennakoi toistaiseksi nimetöntä ensialbumiaan Darker Than Black -kappaleella. Tarttuva single sekä biisistä tehty video ilmestyvät virallisesti 19. helmikuuta.

Darker Than Black on biisi, jonka ei pitänyt koskaan valmistua. Siitä oli olemassa raakaversio jo syksyllä 2014, mutta viime kevään ja kesän aikana alkoi tapahtua uusia asioita… Rakennettiin kappale sitten niin sanotusti uusiksi ja saman tien tajuttiin, että tämä on se ”the biisi”, joka lyödään ekana eetteriin. Kaiken muun hyvän lisäksi Darker Than Black kuvastaa juuri sopivasti tulevan debyyttilevyn soundia!