Ruisrock esitteli pitkän rivin uusia artistikiinnityksiä – varttuneempi yleisö saa jälleen raapia päätään

Zara Larsson.

Ruisrock julkisti nipun uusia esiintyjiä. Festivaali on jälleen panostanut ajankohtaisuuteen, joten ulkomaiset artistit ovat varsin dj- ja hiphop-painotteisia tapauksia. Kaukana ovat ne päivät, kun The Ark ja Flogging Molly olivat Ruisrockin jokavuotisia vieraita!

Ruissaloon saapuvat muualta maailmasta norjalainen Kygo, ranskalainen DJ Snake, Yhdysvaltain rap-ihmeet Travis Scott ja Mac Miller sekä ruotsalainen Zara Larsson. Kotimaisia kiinnityksiä ovat Antti Tuisku, Haloo Helsinki!, Disco Ensemble, JVG, Jenni Vartiainen, Ellinoora, Kaija Koo, Popeda, Vesala, Alex Mattson, Kauriinmetsästäjät, Anssi Kela, Darude, Elias Gould, Evelina, Pariisin Kevät, Kube, Nikke Ankara, Pete Parkkonen, Roope Salminen & Koirat ja Vesta.

”Olen todella tyytyväinen Ruisrockin ohjelmaan jo nyt, kun noin puolet siitä on julkaistu. Ruissalossa tullaan näkemään useita tämän hetken suosituimpia esiintyjiä, ja monet heistä saadaan nyt Suomeen ensimmäistä kertaa”, kirjoittaa Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä tiedotteessa.

”Mukana on toki myös paljon vanhoja suosikkeja ja ainutlaatuisia paluita esiintymislavoille. Lisäyksiä on vielä luvassa bändiohjelmistoon.”

Aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat Martin Garrix, Tove Lo, Profeetat, Ultra Bra, Alma ja Sanni. Kolmen päivän liput tapahtumaan maksavat 145 euroa, kahden päivän lippu 125 euroa ja päivälippu 85 euroa. Ennakkomyynnin hoitavat Tiketti, Lippu.fi ja Ticketmaster.