Samuli Putro haluaa sinunkin rukouksesi – Tulossa ainutlaatuinen konserttisarja Ateneumiin

Samuli Putro tarjoilee seitsemän konsertillista hiljausta viisautta.
18.10.2018 10:18

Samuli Putro vetää Ateneumin taidemuseossa Helsingissä audiovisuaalisen konserttisarjan. Tammikuussa 2019 järjestettävä seitsemän konsertin sarja koostuu Putron uusista ja vanhemmista kappaleista sekä ”yllätyselementeistä”. Pienet rukoukset -nimen saanutta konserttisarjaa varten Putro kerää yleisöltä omia, äänitettyjä rukouksia, joita voi lähettää osoitteeseen: pienetrukoukset@gmail.com. Ohjeistus rukouksen lähettämiseen kuuluu: ”Pienet rukoukset voivat olla esimerkiksi toiveita pelkoja tai haaveita ja niitä käytetään konsertin äänimaisemoinnissa. Rukoukset on lähetettävä äänitiedostoina ja niiden pituus on enimmillään viisi minuuttia.”

”Ajassamme musiikkia työnnetään ihmisille kuin kulutustavaraa.” – Samuli Putro

– Ajassamme musiikkia työnnetään ihmisille kuin kulutustavaraa. Pienet rukoukset seisoo vahvana esityksenä Helsingin keskustassa ja ihmiset tulevat sen luokse hiljentymään, vaikuttumaan ja saamaan elämäänsä jotain sellaista, jota hädin tuskin muistivat kaivanneensa, hiljaista viisautta, kertoo lauluntekijä Samuli Putro.

Konserttisarjan ensimmäisenä viikonloppuna järjestetään myös kolme Putron kuratoimaa keskustelutilaisuutta Ateneum Bistrossa. Konserttisarja on osa Kohtaamisia kaupungissa -näyttelyä. Pienet rukoukset -konserttisarjan toteuttaa yhdeksänhenkinen työryhmä lavastaja Panu Kontkasen johdolla. Esitysdramaturgina toimii teatteriohjaaja Akse Pettersson.

Pienet rukoukset -konsertit:
ti 15.1 klo 18
pe 18.1 klo 18, keskustelu klo 17
la 19.1 klo 17, keskustelu klo 15
su 20.1 klo 17, keskustelu klo 15
to 24.1 klo 20
pe 25.1 klo 18
la 26.1 klo 17

Lisää luettavaa