Sauna Open Air pamauttaa: KISS ja muita mainioita nimiä

Tampereen Eteläpuistossa 10.-12.6.2010 järjestettävä Sauna Open Air -festivaali on tehnyt todella kovan kaappauksen nappaamalla pääesiintyjäkseen legendaarisen amerikkalaisyhtye KISSin.

Gene Simmonsin ja Paul Stanleyn johtama maineikas ryhmä tulee kesällä vanhalle mantereelle Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom -rundin puitteissa. Ennakkotietojen mukaan KISS saapuu Eurooppaan uudistuneiden esiintymisasujen ja uusitun lavarakennelman myötä. KISS nousee Sauna Open Airin lauteille torstaina 10.6.

– Onhan se nyt kahdella sanalla sanoen hemmetin mahtavaa, että KISSin mieletön show nähdään Tampereen Sauna Open Airissa! KISS on nimittäin sen luokan nimi, että Saunan pitää haalia seuraavaksi itse Elvis Presley lauteille, jos he vielä haluavat niin sanotusti topittaa tämän kiinnityksen, entinen Kiss Army Finlandin puheenjohtaja Tomi Putaansuu, alias Mr. Lordi, toteaa.

– Kiss kiertää ensi kesänä tosiaan uuden "Sonic Boom" -levynsä tiimoilta, ja tämä Kissin tuore albumijulkaisu on muuten pitkäsoitoksi siitä harvinainen, ettei sillä ole yhtään surkeata biisiä!

Ensi kesänä Saunan lauteille nousevat ulkomaisista nimistä myös maineikas kalifornialainen hardrock/glam-nimi Ratt sekä mahtavalla The Story Of Anvil -dvd:lla uransa uuteen nousuun saattanut kanadalainen Anvil. Myös kolmekymppisiä ensi vuonna juhliva saksalainen Grave Digger karauttaa Eteläpuistoon kesäkuussa.

65 euron hintaisten torstailippujen myynti alkaa perjantaina 27.11. Koko kolmen päivän pakettilippu kustantaa puolestaan satasen. Pilettejä saa Tiketistä ja Lippupalvelusta.

www.sauna-open-air.fi