Sideways kertoo hyviä ja huonoja uutisia: Dinosaur Jr. ja Floating Points lisätty ohjelmistoon, pari peruutustakin saatiin

Dinosaur Jr.
Brill / Ullstein Bild / AOP

Kuukauden päästä Helsingissä juhlittava Sideways ilmoittaa ohjelmistomuutoksista. Tarjolla on sekä iloisia että vähemmän iloisia uutisia, sillä muutama ulkomainen vahvistus on perunut keikkansa, mutta vastaavasti uusia kiinnityksiä on saatu tilalle.

Huonoina uutisia ilmoitetaan, että Mac DeMarcon ja Oneohtrix Point Neverin keikat jäävät tällä erää näkemättä, koska kumpikin Atlantin toisella puolen majaileva artisti joutuu perumaan Euroopan-kiertueensa. Vaan ei hätää, sillä korvaajatkin ovat jo tiedossa: Nordikselle saapuvat Dinosaur Jr. ja elektronisen musiikin asiantuntija Floating Points. Hyvä!

Sideways järjestetään 16.–18. kesäkuuta. Tapahtuman aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Róisín Murphy, Big Thief, Iceage, Caribou, Mogwai, The Avalanches, Hercules & Love Affair, 22-Pistepirkko, Ruusut, Vesta ja Gasellit. Festivaalin liput ovat myynnissä hintaan 90–155 euroa Lippupisteessä ja Tiketissä. Soundi on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.