SIG miettii jatkoa, Veltto Virtanen syyttää lehdistöä

28.5.2009 11:07

Laulajansa Matti Inkisen traagisesti menettänyt popyhtye SIG miettii uransa jatkoa. Orkesteri tiedottaa kotisivuillaan seuraavaa: "SIG:n muusikot ja taustavoimat kokoontuvat perjantaina (31.5.) pohtimaan bändin tulevaisuutta. Yhtyeen kiistaton sankari on poistunut ja on aika ryhtyä kokoamaan uutta joukkuetta tai luovuttaa sarjapaikka.

Laulajansa Matti Inkisen traagisesti menettänyt popyhtye SIG miettii uransa jatkoa. Orkesteri tiedottaa kotisivuillaan seuraavaa: "SIG:n muusikot ja taustavoimat kokoontuvat perjantaina (31.5.) pohtimaan bändin tulevaisuutta. Yhtyeen kiistaton sankari on poistunut ja on aika ryhtyä kokoamaan uutta joukkuetta tai luovuttaa sarjapaikka. Kokouksen annista tiedotetaan maanantaina."

Jo pari päivää aikaisemmin SIG kertoi "asettavansa Seiskan ja Iltalahden boikottiin". Orkesterin mukaan boikotin syynä on edellä mainittujen tahojen uutisointi Matti Inkisen tapauksen ympärillä. Yhtye kehottaa myös muita ihmisiä ottamaan osaa keskusteluun ja muun muassa Veltto Virtanen onkin kommentoinut tapausta blogissaan. Uusi Suomi uutisoi aiheesta täällä.

www.sigpop.net

Lisää luettavaa