Sitten lähdetään salaperäiselle yöajelulle Brother Firetriben kanssa – ”Muistakaa varoa sakkoja!”

Kappale löytyy syksyllä ilmestyvältä albumilta.

Kotimainen hard rock -yhtye Brother Firetribe julkaisee 18. syyskuuta uuden albuminsa Feel The Burn!. Nyt levyltä on julkaistu uusi single Night Drive, jonka myötä yhtye julistaa kesän virallisesti avatuksi.

Night Driven tunnelma vie Brother Firetriben aivan uusille vesille. Kappale on hyvin voimakas, lähes elokuvamainen, ja siihen pyrimmekin jo heti demotusvaiheessa. Kappale kertoo miehestä, joka ajaa joka yö pimeyteen päästäkseen eroon menneisyyden haamuista. Kappaleen dramatiikka kasvaa loppua kohden, ja tämä onkin meistä täydellinen ajelubiisi. Muistakaa varoa sakkoja!” laulaja Pekka Heino virnistää.

Night Driven elokuvamaisen musiikkivideon on ohjannut Ville Juurikkala ja sillä kruisaillaan Fast & Furious -elokuvistakin tutulla vuoden 1970 Plymouth AAR ’Cudalla. Suomesta näitä autoja löytyy ainoastaan kahden yksilön verran.

”Videon tekeminen oli todella siistiä. Sain ajaa aivan mahtavalla autolla koko yön ja vain nauttia hetkestä. Tiesin jo heti ratin taakse istuttuani, että videosta tulee loistava, sillä auto itse piti siitä kyllä huolen! Lopputulos on paras mahdollinen yhdistelmä ääntä ja kuvaa: molemmat tukevat toisiaan täydellisesti. Videon tunnelma on tarkoituksella hieman salaperäinen, ja ideana onkin, että jatkoa vielä seuraa.”