Soundi-klubi 2 lähestyy – Lavalla armoton kolmikko

Viikon päästä, torstaina 17.10. juhlitaan Tampereen Klubilla järjestyksessään toista Soundi-klubia. Tällä kertaa illan kattaus on hieman raskaammasta päästä, sillä lavalle astuvat Poisonblack, Nyrkkitappelu ja Sleep Of Monsters. Jaa että ketä?

Otetaanpa pieni katsaus illan tähtiin.

Illan tarkka ohjelma ja tiedot lipuista löytyy tapahtuman Facebook-sivulta.
Soundi-klubi 2 on osa Lost In Music -kaupunkifestivaalia.

Sleep Of Monsters

Illan avaava Sleep Of Monsters on nimenä tuore, mutta miehet nimen takana eivät. Laulaja Ike Vil on tuttu Babylon Whoresista, ja muu miehistö on vilahtanut esimerkiksi Blaken, Ajattaran ja United Underworldin riveissä. Rumpali Pätkä Rantala soitti puolestaan HIMissä yhtyeen alkuvuosina. Tarttuvana goottirockina soivan esikoissingle Abomination Streetin voi kuunnella tuosta vierestä, ja debyyttilevy Produces Reason ilmestyy sopivasti tänään.

Lisätietoja: www.facebook.com/sleepofmonsters

Nyrkkitappelu

Seuraavaksi Soundi-klubilla kuullaan jotain aivan muuta. Tamperelainen punkrockryhmä Nyrkkitappelu on herättänyt ansaitusti huomiota sekä välillä villiksi yltyvillä keikoillaan, bändin lystikkäillä haastatteluilla että alkuvuodesta ilmestyneellä mainiolla debyyttilevyllään Saigon Shakes, Bangok Shocks, Nyrkkitappelu Rocks. Rehvakkaan rockin lisäksi albumilla ihastuttaa poikkeuksellisen hienot biisien nimet: Voi pyhä äiti, nyt mennään!, Ämmäbändit, Tahdon olla hippi sekä ohessa soiva erinomainen Tyttöjen farkut.

Lisätietoja: www.facebook.com/nyrkkitappelu

Poisonblack

Illan päättävä Poisonblack tuskin juurikaan esittelyjä kaipaa, mutta esitelläänpä silti. Sentencedistä tutun Ville Laihialan vuonna 2000 perustama metallibändi julkaisi pari viikkoa sitten kuudennen albuminsa Lyijy. Albumin komea single Home Is Where The Sty Is soi alla.

Lisätietoja: Facebook/Poisonblack

Nähdään Klubilla!

Linkki: Soundi-klubi 2 Facebookissa