Suomeen uusi musiikkialan monitoimiyhtiö – asialla alan todellinen veteraani Gabi Hakanen

Musiikkialan monitoimikone Gabi Hakanen ratsastaa jälleen kohti uusia taisteluja. Sony Musicin A&R-miehenä viime ajat toiminut sekä aiemmin muun muassa Herodes-levyfirman Kauko Röyhkän kanssa perustanut Hakanen tiedottaa pystyttäneensä uuden musiikkialan monitoimiyhtyön Vallila Music Housen, jonka päätoimialat ovat levy-yhtiötoiminta, manageri- ja musiikkituotantopalvelut, esiintymistilaisuuksien myynti sekä tapahtumatuotannot. Yhtiön ensimmäiset artistikiinnitykset uutisoidaan syksyn 2018 aikana.

”Minulla on pitkän linjan kokemus tuottajana major- ja indie-yhtiöissä, omat Inkfish-studiot sekä laaja-alainen näkemys ja kokemus artistiurien luomisesta ja ylläpitämisestä. Vallila Music House Oy on perustettu palvelemaan monialaisesti tulevia artistejamme. Olen erittäin innoissani tulevasta”, Hakanen kommentoi tiedotteessa.

Myös Warnerin leivissä operoinut promoottori Jake Hannula on mukana yhtiön toiminnassa. ”On ollut tosi kiva tehdä töitä Gabin ja ’Haloo-porukan’ kanssa viimeisten vuosien aikana eri tapahtumien yhteydessä. Ja tätä osaamista olisi tarkoitus jalostaa edelleen Vallila Music House Oy:n kautta”, Hannula toteaa.

Yhtiön kiinnityksiä voi toistaiseksi vain arvailla, mutta kuten Hannulan kommentista voi päätellä, saattaa Haloo Helsinki olla siirtymässä Sonylta uuden yhtiön leipiin. Nähtäväksi jää, mitä esimerkiksi CMX tekee – Hakasella ja yhtyeellä on paljon yhteistä historiaa. Katsotaan, mitä tapahtuu!