The Smashing Pumpkins jatkaa yhtä miestä köyhempänä – ”Päätös oli todella vaikea”

25.10.2023 07:58

The Smashing Pumpkinsin pitkäaikainen kitaristi Jeff Schroeder on eronnut yhtyeen riveistä. Schroeder kertoi asiasta yhtyeen some-kanavissa julkaistulla tiedotteella.

”Nyt on helppo sanoa, että liittyessäni bändiin vuonna 2007 minulla ei ollut aavistustakaan, mihin ryhdyin. Tilaisuus vain ilmestyi tyhjästä: olin yliopistossa, kun hyvä ystäväni laittoi viestiä ja sanoi The Smashing Pumpkinsin etsivän kitaristia. Koska olin suuri fani, heittäydyin koesoittoon. Se oli yksi parhaimpia päätöksiä, joita olen koskaan tehnyt. Nämä 16 vuotta ovat tuoneet mukanaan uskomattomia muistoja, joita on mahdoton laskea. Päätös oli todella vaikea, mutta aion nyt jättää bändin antaakseni tilaa tutkia muita polkuja”, Schroeder kirjoittaa.

Schroeder liittyi bändiin pian sen jälkeen, kun nokkamies Billy Corgan aktivoi yhtyeen uudelleen vuodesta 2000 vuoteen 2006 kestäneen tauon jälkeen. Schroederin ensiesiintyminen The Smashing Pumpkinsin julkaisulla tapahtui If All Goes Wrong -konserttielokuvassa. Schroeder oli mukana studioalbumeilla Oceania (2012), Monuments to an Elegy (2014), Shiny and Oh So Bright Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun. (2018), Cyr (2020) sekä kolmessa osassa julkaistu Atum, jonka viimeinen osa ilmestyi viime toukokuussa.

Lisää luettavaa