Tommy Lindgren revittelee sydämensä kyllyydestä – tarkasta upouusi Don Johnson Big Band -video, ensi-ilta Soundissa

9.11.2018 10:18

Don Johnson Big Band tekee paluuta oikein rytinällä. Yhtyeen uusi Physical Digital -albumi julkaistiin tänään, ja heti aamulla tuli tieto, että seuraava albumi Digital Physical on tiedossa jo ensi keväänä. Inspiraatiota näyttää riittävän, hyvä!

Soundi tuo nyt ensi-iltaan myös orkesterin uuden videon, katso Strucci-nimine riimittely-iloittelu yläpuolelta. Bändi on kuvannut, ohjannut ja leikannut videon itse Felix ”Achii Achii” Zengerin ja Johannes ”Kulicci” Laihon johdolla. Räppäri Tommy Lindgren kertoo, että biisi on ”kannanotto kaikenlaisen erikoismeiningin puolesta”.

”Kun meno on kaikin puolin mahtavaa – eli strucci. Näin hieno käsite vaati ehdottomasti myös biisin ja musavideon. Kaikki eivät osaa lentää, eikä se kenestäkään huonompaa tee. All day strucci, all night strucci, all day strucci, no fly strucci. Strrt strrt! Pucci pucci heart emujji!” Lindgren kertoo. Asia selkeä!

Orkesteri esiintyy tänään Espoon Sellosalissa, ja keikan myötä käynnistyy orkesterin levynjulkaisukiertue. Katso sen kaikki päivämäärät täältä.

Lisää luettavaa