Tuhansittain metallipäitä samoilla asioilla – Tuore Diablo-video palaa kesäfiiliksiin

2.11.2023 13:21

Raskaan sarjan rykmentti Diablo esiintyi viime kesänä Tuska Open Air -metallifestivaalilla, ja nyt yhtye palaa komean keikan tunnelmiin uuden The Extinctionist -videon voimin. Sen pariin pääsee tuolla alempana.

– Tuskassahan kelpasi soittaa seitsemän vuoden tauon jälkeen, ja keikka oli varmasti suven mieleenpainuvin. Mikäs se oli rysäyttää tummenevassa suvi-illassa, kun edessä oli tuhansittain metallipäitä niin sanotusti samoilla asioilla, fiilistelee basisti Aadolf Virtanen.

Kesä oli ja meni, mutta eivät ne komeat keikat onneksi ole loppumaan päin. Perjantaina 3. marraskuuta nimittäin sattuu ja tapahtuu, kun Diablo nousee Helsingin jäähallin lauteille Stam1nan, Dear Motherin ja Corrodedin kanssa.

– Hieno tilaisuus paiskoa vähän isommalla areenalla! Näkisin niin, että tulossa on varmasti upea ja muistorikas ilta, sanoo Virtanen.

– Lienee siis sanomattakin selvää, että Diablo suuntaa jäähallille tilanteen vaatimalla vakavuudella. Biisilistastakin väännettiin vielä toissapäivänä. Keikkojahan orkesterilla on onneksi ollut hiljattain, eikä lavalle tarvitse marssia ihan kylmiltään – sitäkin on tapahtunut… Tietynlainen ”soittovarmuus” on toki ihan hyvä juttu, sillä se saattaa vähentää löysän määrää housuissa!

Mutta niin, ottakaapa uusi Diablo-videoteos haltuun ennen jäähallille suuntaamista!

Lisää luettavaa