Uutuusvideoita: Disco Ensemble, Pariisin Kevät, The Black Keys, Green Day ja Murmansk

Tehdäänpä pitkästä aikaa katsaus uusien musiikkivideoiden pariin. Tässä parhaat päältä.

DISCO ENSEMBLE: Second Soul

21. syyskuuta julkaistavan Warriors-levyn ensimmäisen sinkun videolla seurataan nuorenparin päivää New Yorkissa. Hienoja kuvia, hyvää tunnelmaa.

PARIISIN KEVÄT: Kevät

Pariisin Kevään tuoreella videolla bändin jätkät nousevat suojärven pohjasta (kai?) työntäen jotain bile-Pösöä. Mukaan liimautuu pari tyttöä ja lopulta muitakin hippejä ynnä friikkejä. Melkoinen käsis, mutta hauska videohan siitä on saatu aikaan.

THE BLACK KEYS: Little Black Submarines

The Black Keysin Little Black Submarines -video on pienessä klubissa kuvattu soittovideo. Se keskittyy perusasioihin ja palauttaa mukavasti mieleen upean Flow-festivaalin keikan. Mutta kieltämättä edellisten hauskojen ja vielä hauskempien videoiden jälkeen odotukset oli korkeammalla.

GREEN DAY: Kill The DJ

Green Dayn Uno! -albumin avaussingle Kill The DJ:n video alkaa mustavalkoisella prätkäajelulla, muuttuu minuutin kohdalla värilliseksi ja päättyy verisiin tunnelmiin.

MURMANSK: Mercury

Kotimainen, dramaattisesti polveilevaa kitaramöykkää taikova Murmansk julkaisi Rüütli-pitkäsoittonsa ensimmäisen musiikkivideon. Mercuryn videolla pestään pyykkiä ja seurataan ajan kulumista etu- ja takaperin. Näyttää videolla jännittävämmältä kuin näin kuvailtuna.