VH1 Classic -kanavasta lähde ysärinostalgianjanoisille – MTV Classic keskittyy kahden vuosikymmenen takaisiin uusintoihin ja musiikkiin

29.7.2016 09:57

90-luku oli ihmisen parasta aikaa. Tai no, ainakin silloin MTV oli vielä täysissä ruumiin- ja sielunvoimissaan, ennen kuin musiikkikanavasta tuli kengännauhabudjetilla tehtyjen lifestyle- ja tosi-tv -ohjelmien ja lähinnä myötähäpeää aiheuttavien teinidraamojen loputon suo.

Niinpä MTV:n omistava Viacom yrittää elvyttää huippuvuosista hiipunutta suosiota ja vaihtaa sisarkanava VH1 Classicin MTV Classiciksi, joka iskee kaikkiin nostalgianjanoisiin. Uuden kanavan ohjelmisto koostuu pääasiassa 90-luvun MTV-ohjelmien uusinnoista. Mukana ovat ainakin Beavis & Butt-Head, Daria, Total Request Live, Headbanger’s Ball ja Cribs.

Lisäksi kanavalla esitetään lähes legendaarinen MTV Unplugged -sarja, jossa bändit kuten Alice In Chains, Nirvana, Pearl Jam, Aerosmith, The Cure, Eric Clapton, Kiss, Alanis Morissette ja monet muut esiintyivät intiimisti ja akustisesti.

Eikä tässä vielä kaikki: kanava lupaa myös näyttää musiikkivideoita 10 tuntia päivässä aamukolmesta ja kello yhden välisenä aikana. Jo on aikoihin elettey, MTV:llä musiikkia!

MTV Classic starttaa tulevana maanantaina eli 1. elokuuta.

Lisää luettavaa