Demoefekti 24/2014

12.6.2014 14:32

Marras

Pitkästä aikaa demolaarista löytyi taas erittäin hyvä bändi. Kuopion Marras soittaa tiukasti kuin Lamb of God, mutta keskittyy enemmän sävellykseen kuin riffeihin. Rajakokemus on itsevarmaa jälkeä. Sävellyksessä ei ole mitään ylimääräistä. Niin laulaja kuin kaikki soittajatkin hoitavat tonttinsa erinomaisesti. Marras ei häviä vertailussa Gojiran kaltaisiin isoihin bändeihin. Englanniksi laulettuna tällä voisi olla kansainvälistäkin potentiaalia.

www.marras.fi

Boneslide

Boneslide soittaa esimerkiksi Downiin ja Crowbariin verrattavaa raskasta ja hidastempoista rockia. New Halo toimii sävellyksenä erittäin hyvin. Riffit ovat hyviä ja omaperäisiä. Lyhyet instrumentaaliosuudetkin toimivat ja tukevat biisiä sävellyksenä. Laulajan ääni on erinomainen ja sopii musiikkiin täydellisesti. Ainoastaan toteutuksesta pääsee valittamaan. Missään nimessä soittotaidoissa ei ole vikaa, mutta napakammin soitettuna ja tuotettuna biisi pääsisi paremmin oikeuksiinsa.

Facebook

Sulferdust

Imatran Sulferdust soittaa Nickelbackiin ja Liveen verrattavaa post-grungea. Ei ehkä kaikkein trendikkäin genre vuonna 2014, mutta Sulferdust osaa asiansa. Soitto on tiukkaa ja ammattimaista ja soundit ovat tasapainoiset. Sheltered on hyvä biisi, mutta venyy liian pitkäksi. Puoleen väliin sijoittuva instrumentaaliosuus ei lisää siihen juuri muuta kuin minuutteja.

Facebook

S.H.O.U.T

Tässä on bändi joka todella vihaa musiikkia. S.H.O.U.T pukeutuu hirviöiksi ja soittaa, laulaa ja säveltää tahallaan mahdollisimman huonoja biisejä. Bändillä on virallinen nettisivu, Facebook, Myspace, Twitter ja Bandcamp. Heidän musiikkiaan löytyy iTunesista, Spotifysta ja Last.fm:stä. Myynnissä on bändipaitoja ja pinssejä. Aivan liian pitkälle vietynä absurdina vitsinä tässä on jotain kiehtovaa.

www.facebook.com/shoutoffical


Soundin Demoefektissä nostetaan joka toinen viikko esiin muutama kiinnostavin demo. Demosetänä toimii Nuutti Heiskala.

Ohjeet demojen lähettämiseen löytyvät täältä.

Lisää luettavaa